Sain Sirkalta  tunnustuksen :). Nyt pitäisi kertoa seitsemän itseeni liittyvää asiaa:

1. herään yleensä aikaisin myös vapaapäivinä ja kuljen kahvikupposen kanssa yläkertaan sekaisan askartelupöytäni ääreen.

2. työpöydän pitäminen järjestyksessä on täysin mahdotonta, mutta pystyn sahailemaan ja liimailemaan HYVIN pienessä tilassa

3. monenlainen käsillätekeminen on mukavaa, nyt tämä nukkekoteilu vie voiton kaikesta. Ja kierrätys on valttia tässä hommassa.

4. harrastan myös pienimuotoisesti valokuvausta, siinäkin tykkään kuvata pieniä juttuja (jäkälät voivat olla tosi kauniita!)

5. nautin mustikkametsässä olemisesta, kahvit termarista (ja pullaa tietenkin)  ja istahtaminen kallion kupeeseen, kun poiminta alkaa käydä selälle.

6. olen sovinnolla luovuttanut ensimmäisen nukkekotini lastenlasteni leikittäväksi, kun huomasin, etten saa sitä prinsessataloa tehtyä, ennenkuin lapset ovat jo liian isoja. Kummasti kakkupalat ovat vieläkin tallella ja aseteltu nätisti keittiössä kahvikupin viereen pöydälle... 5-vuotias tyttö on aika tarkka :)

7. Suklaa on vaan niin hyvää, erikoisesti tumma sellainen.

 Muuten, johtuiskohan into minijuttuihin siitä, että olen itsekin vain 156 cm pitkä...

Ja nyt pitäisi antaa tunnustus seitsemälle muulle blogille. Käyn aika monessa blogissa, ne ovat kaikki omalla tavallaan tosi hienoja, mutta vaikka näin nyt:

Eevert Taavitsaisen talo

Haaveena minikartano

Liioliin miniatyyrit

Ministä mökkiin

Nalletalo Nallela

Eijuli

Pieni talo, suuri maailma 

 

Kiitos Anita ohjeistuksesta.