Moikka taas! Ollaan oltu iskan kanssa tosi ahkeria, viikko sitten iska sanoi, että nyt Maikki lähdetään ostamaan sinun yksiöösi kaakeleita ja minä olin tietty heti valmis. Löydettiin sopivia vaalean sinisiä kaakeleita seiniin ja tummemman sinistä lattiaan. Ja muutakin tarpeellista saimme hankittua. Ja sitten aloimme remontoida tai oikeestaan iska remontoi ja minä sai työkseni maalata vanhan allaskaapin.

Löysimme tuollaista delfiiniboordia, se sopii minun eläinrakkaaseen maailmaani hyvin. Halusin myös seinälle kuvan hylkeistä, ne vaan on niin ihania. Suihkutilan kuva on päällystetty vedenkestävällä materiaalilla!

 

Tuon peilin sain mummiltani, se on lojunut vuosikausia vintillä. Pesuallas on sisältä tietenkin oranssi, sehän on minun mielivärini.

Ja tietenkin arvaatte, minkä värisellä maalilla maalasin allaskaapin, no katsokaa itse:

Oviin kiinnitin vielä kuvat.

Lopuksi laitomme vielä toisen suihkuseinän paikoilleen, niin että tältä siellä nyt näyttää:

Minusta alkoi tuntua siltä, että voisin jo muuttaa tänne, mutta iska palautti minut maanpinnalle. Eihän siellä mitään vesiä vielä tule, kun ei ole putkia laitettu. Ensin pitää saada putkimies (tai -nainen) paikalle, siihen menee taas tovi, niin että nähdään taas. Maikki

 WC ja suihku tehty pahvilaatikkoon (sisätö ollut viiniä), jolloin se on helppo siirtää yksiöön sopivaan kohtaan. Kaakelit jotain muovia, jossa ruudutettu pinta, maalasin sen nurjan puolen akryylivärillä. Jouduin tekemään seinät pienistä paloista, näkyy erityisesti  suihkun puolella. WC-pytty hankittu joskus pieneltä lentokentältä Aasiasta, se oli sellainen itsekoottava (satsiin kuului paljon muutakin) puusta tehty. Allaskaappi on paspispahvia, siniset reunat bambutableteista (kätevää, sopivan pehmeää, saa halkaistua helposti myös pystysuuntaan). Peilin raamit leikattu jostain lehdestä ja liimattu pahville. Putket hanoineen olisi tietenkin pitänyt laittaa ennen muuta, mutta onneksi sillä ei tässä minimaailmassa ole niin väliä. Reikä katossa on led-valaisinta varten, menee umpeen, jos keksin paremman valaistuksen, olen ihan avuton siinä asiassa vielä. Remontti jatkuu...