Moi taas

Olen aivan säpinöissäni  . Severi-vaari ja mummo tulivat katsomaan uutta kotiani ja vaari toi minulle kitaran! Olen juuri saanut maalattua lattian, siitä tuli harmahtavan sininen. Mummo olisi halunnut kahvia, mutta minulla ei ole vielä kahvinkeitintä! Mikron sain ja laitoin sen tuonne hyllylle ja myös leivänpaahtimen. Ne on molemmat oransseja väriltään tietty. Ja se kaivattu hana, nyt saan vettä keittiöönkin. Jotain pieniä keittiötarvikkeita toki puuttuu, mutta voin jo muuttaa tänne . Laitan tähän tällaisen piitkän kuvan kodistani, sitä on vähän vaikea saada kokonaan kuvaan niin, että valaistus olisi oikea koko kuvassa. Lattia näyttää joskus aivan omituisen heleälle kuvissa. Noissa toisissa kuvissa näätte keittiön hyllyjä, ja sainhan radion ja vaari oli jostain löytänyt vanhan pöytäarkun, sen sisään saan kätkettyä tavaraa. Keittiön pöydän ylle sain lampun, muualta nekin puuttuu.

Severi-vaarin kanssa näppäilemme kitaroita, meillä on paljon yhteisiä lauluja!

 

Kohta kutsun kaveritkin tupareihin... Ja mua vähän jännittää se tuleva yläkerran neiti, koskahan se oikein muuttaa?

Terveisin Maikki, onnesta sekaisin!

Maikin lattia sitten maalattiin, kyllä se oikeasti on aika hyvän sinisenharmaa, mutta näyttää tosiaan valossa kuvissa ihan kirkkaan väriselle. No ei pidä kuvata niin valossa. Severi-vaarihan on jo aiemmin esitelty kuten mummokin, ovat näköjään sukua Maikille! Kitarat tehty pahvista, samoin radio ja kodinkoneet. Arkku tehty jostain puumaisesata pahvista (?), kansi Bilteman sytyketikkua (ai kun se onkin monipuolinen tavara).

Jotain tänne vielä toki ilmestyy, keittiötavaroita, laukkuja, vaatteita, lokerikkoihin kirjaa ym. sellaista, mutta pikkuhiljaa. Alkaa kädet syyhytä tuonne yläkerran puolelle. Ja mummonmökkikin on hiukan kesken, sinnekin pitäisi palata.