Moi,

sain sängyn! Juuri ja juuri mahtui tuohon jääkaappi-kaapin viereen. Se on vaan tommonen joustinpatjasänky näin alkuun, laitoin siihen äidin ja mummin ompelemia tyynyjä.

Vielä kuva minusta pötköttämässä sänkyni päällä :)

Jotain muutakin pientä olen saanut kotiini, tauluja on jo mallailtu tuonne seinille ja lattialle sain pehmoisen maton. Ehkä myöhemmin, jos minulla on rahaa, hankin siihen sellaisen kelimmaton.

Oman läppärin sain ja pöytälampun.

Lasisen kissan sain mummilta, hän on ostanut sen Italiasta.

Kunhan saan vielä hieman keittiötä laitettua (mikro ja hana pitäis ainakin saada, vettä kun ei vielä tule ja vähän astioita lisää), niin sitten voisin jo ajatella muuttamista. Vau! Ihanaa!

Pitää kai ruveta jo pakkaamaan laukkua, en malttaisi odottaa enää yhtään!

Nähdään taas, ehkä jo tuparitunnelmissa. Maikki

Maikki saa nyt vaan odottaa sen aikaa, että saan sen pakattavan laukun tehtyä ja sen mikron ja sen hanan...

Lattialle pitäis jotakin tehdä, mutta arveluttaa aloittaa, ettei mokais kovin pahasti. No eihän mokat tässä mittakaavassa varsinaisesti haittaa, äkkiäkös ne uusiksi laittaa. Aattelin maalata sellaiseksi hieman sinertävän harmaaksi, ei kovin tummalla. Sopiskohan?

Sängynpeite, tyynyt ja matto ommeltu jätepaloista, joita minulle on siunaantunut kaapit pullolleen. Lasisen kissan olen ostanut joskus Italian reissulla. Läppäri netistä kopioitu, pahville liimattu.

Sängyn paikkaa tosiaan joutui miettimään, kaappi jääkaappineen kävi välillä jo eteisessäkin, parveakin aattelin, mutta lopulta päädyin tuohon,mahtuu, kun laitan tuon nojatuolin eri paikkaan, sille täytyy vielä tehdä jonkinsortin pöytä ja pari lattiatyynyä kaveriksi. Taulujen väliin pitänee laittaa vielä pieni kirjahylly.

Ja näköjään yläkerran asukki on jo muuttanut pois ja uusi, se neiti historian tutkija, muuttaa siihen kohtapuoliin. Ei lopu tekeminen tällä mummilla...