Moikka taas,

on iskan kanssa hieman taas aherrettu, siirsimme keittiön kalusteita kotiini. Eihän niitä vielä kaikkia ole, enkä minä paljoa tarvikaan. Tuohon vessan laitaan teimme pienen seinän, näin vessan eteen jää pieni eteistila ja seinän toiselle puolen laitoimme keittiön kaapit. Taidattekin jo tietää, mikä on lempieläimeni :). Kaappien ja hyllyjen väliin jäävään tilaan en laittanutkaan kaakelia vaan perhoskuvan, jonka päällystin vedenpitävällä muovilla. Pärjään ehkä noilla hyllyillä ilman seinäkaappeja, ei minulla vielä paljoa astioita ole. Ja komeron oveen... no...  laitoin niitä perhosia. Eteisen seinän väri on vasta kokeilulla, äiti sanoi, ettei seiniä näin pienessä asunnossa kannattaisi kovin räikeiksi laittaa, no katsotaan.

 

Naulakon haimme kirpparilta, maalasin sen mustaksi, siihen voin laittaa kaikki laukkuni ja takkini roikkumaan. Mummo antoi pienen kukkapöydän, maalasin sen samanväriseksi kuin keittiön kaapit, sitä maalia kun jäi.

Kaverit antoivat mulle kaksi tarjotinta, sanoivat, että kun he kaikki tulee sitten niihin pyjamabileisiin, ei yksi tarjotin riitä. Kuinka he arvasivatkaan tuoda juuri perhoskuvilla varustetut? Ja tuollaisen roskiksen antoivat myös.

 

Roskiksen joka puolella on perhosia... Nähdään taas! Maikki

Tämä mummikin on näköjään Maikin lailla innostunut perhosista... Ehkä ne jo riittää. Perhoskuvat on tulostettu netistä ja tarjottimissa sama kuva värimuunneltuna. Roskis on kynsilakkapullon korkki. Naulakko rautalankaa, muoviputkea ja puupala maalattuna mustalla. Laukun olen joskus virkannut. Kukkapöydän tein minikerhossamme maanantaina Caritan opastuksella.